Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


I. Farsang Kupa
Törökbálint
 
Csoportmérkőzések
 

Érdi VSE-VASAS 0-6

Gól: Láng T.(2), Bacsek B.(2), Kristály P., Temesvári A.
 

Nagyon hamar rákényszeríttettük az akaratunkat az ellenfélre és ez szép gólokban is megmutatkozott, mégis kiemelném a 3. találatot, amikor Bach Botond egy gyönyörű lövőcsel után váratlanul külsővel készítette le a labdát a felfutó Temesvári Attila elé, aki nem kímélve kaput és kapust, óriási bombagólt szerzett, látványos akció volt.

 

KFC Komármno-VASAS 0-1

Gól: Láng T.
 

Fizikailag kiváló, gyors csapat ellen játszottunk, ahol a nagy iram miatt, bár törekedtünk rá, de a csapatjáték egy kicsit háttérbe szorult. A végén mi örülhettünk, mert Láng Tamás szép egyéni játék végén a kapuba helyezte a labdát és ez a találat egyben a győzelmet is jelentette.

 

Premier 09 UFC-VASAS 1-7

Gól: Láng T.(3), Bach B.(2), Temesvári A., Bacsek B.

 

Az ellenfél a második bekapott gól után kissé megtört, de mi ezzel nem foglalkozva sorra gyártottuk a helyzeteket és jó arányban használtuk is ki azokat. A 3. gólunk különösen tetszett, mert a támadásban mindenki részt vett, illetve labdához ért és a gólpassz előtt még egy nagyon szép kényszerítő is belefért a hatoson belül.

 

VASAS-Újbuda TC 2-1

Gól: Bacsek B., Bach B.
 

Utólag már tudjuk, hogy a torna egyik legerősebb csapata ellen léptünk pályára, ahol különösen Bach Botond volt elemében, aki először előkészítette Bacsek Bernát gólját, majd a második félidőben Ő szerezte csapatunk második találatát, Vigh Barnabás „forintos” labdájának köszönhetően.  

 
Elődöntő
 

VASAS-Viadukt SE 5-1

Gól: Láng T.(2), Bach B.(2), Bacsek B.
 

A mérkőzésen végig nyomás alatt tartottuk az ellenfelet, az egyik sorban Láng Tamás megállíthatatlan volt, nem tudták tartani az ellenfelek, néha többen sem, a másik sorban pedig a Bach B.-Bacsek B. páros állította megoldhatatlan feladat elé a Viadukt SE védőit.

 
Döntő

VASAS-SZE-FI SE 3-1

Gól: Láng T.(2), Temesvári A.
 

A szolnoki döntőből okulva, biztos voltam benne, hogy a srácok mindent meg fognak tenni azért, hogy a végén mi emelhessük magasba a kupát, és ez egy nagyon koncentrált, szép játékkal sikerült is.

 

Edzői vélemény

Gyönyörű csarnokban, tökéletes pályán, egy jól szervezett tornán játszhattunk. A játékosok az első pillanattól kezdve éreztették, hogy ezen a napon minél több mérkőzést játszva szeretnének a döntőig menetelni. Nagyon koncentráltan, magabiztosan játszottunk, végig törekedtünk a játékra és ez helyenként kifejezetten jól sikerült is. Gratulálok az egész csapatnak, és természetesen állom a szavam, labdaszedők leszünk a VASAS-Kecskemét bajnoki mérkőzésen március 20. (16:00).

 
Jók: EGÉSZ CSAPAT

Besze Hunor, Pintér Gábor, Temesvéri Attila, Kristály Patrik, Radnó Gergely, Vigh Barnabás, Bodnár Máté, Bach Botond, Bacsek Bernát, Láng Tamás

 

Kép