Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2010.03.28. vasárnap 13:00 Monor

 
Monor SE-VASAS Pasarét
0-6 (0-2)
 

Vasas: Temesvári A- Kristály P., Csongvai Á., Radnó G., Bodnár M., Bach B., Láng T., Bacsek B.

 
Cserék: Besze H., Vigh B., Berki A., Bebők P.,Csáktornyai A.
 
Gólpassz: Bacsek B., Berki A.(2),Vigh B.
 
Gól: Láng T., Bacsek B., Kristály P.,Temesvári A., Bach B., Bebők P.
 
Jók: Csongvai Á., Radnó G., Vigh B.
 
1. félidő

A kezdés után egyből ráéreztek a fiúk a játékra, még az ellenfél nagyon kemény belépői sem tudták kizökkenteni a srácokat. A félidő közepén Vigh Barna beállásának köszönhetően még több támadást vezettünk az ellenfél kapujára. Előbb egy formás akció végén Láng Tamáshoz került a labda, aki közelről nem hibázott (0-1). Pár perccel később Bacsek Bernát szép szólója végén már nem bízta másra a befejezést (0-2). A hátralévő időben folyamatosan próbálkoztak a fiúk elsősorban átlövésekkel, de az ellenfél kapusa a helyén volt és megőrizte a további góloktól kapuját

 
2. félidő

A második félidőben viszonylag korán betaláltunk Kristály Patrik révén, ezután még nyugodtabban lehetett játszani és a gólok sem maradtak el, Temesvári Attila és Bach Botond is betalált (0-5), majd Berki Adrián a második gólpasszát is kiosztotta, ezúttal Bebők Pálnak (0-6). A mérkőzés hátralévő idejében kicsit fellazultunk hátul így egy-két alkalommal nehéz helyzetbe kerültek Csongvai Áronék, de végül sikerült megoldaniuk.

 
Edzői vélemény:

A mérkőzés első percétől magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, és irányítottuk a játékot. A még nem tapasztalt kemény belépők is jó hatással voltak a fiúkra. A játékosok sokat passzoltak, sokat mozogtak üres területekre, megfelelő helyen kérték egymástól a labdákat, és sokat vállalkoztak. Nagyon jó mérkőzés volt, gratulálunk mindkét csapatnak.