Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2010.04.11. Pasarét 10:00 Ligabajnokság
 
VASAS Pasarét-Budatétny SE

 

6-4 (2-1)

 

VASAS: Besze H.- Bodnár M., Csongvai Á., Radnó G., Vigh B., Temesvári A., Láng T., Bacsek B.

 

Cserék: Bach B., Moldován Á., Vetési B., Krámer K., Láng N., Plajner Á.

 
Gól: Láng T.(3), Temesvári A.(2), Plajner Á.
 

 

Gólpassz: Bodnár M.(2), Vigh B.(2), Bacsek B.

 
Jók: Láng T., Vigh B., Bodnár M.
 
1.félidő
A mérkőzés kezdetével egyből magunkhoz ragadtuk az irányítást és a 2. percben Bodnár Máté szép megelőző szerelését követően passzolt Láng Tamáshoz, aki a második helyzetét már gólra tudta váltani (1-0). Folyamatos játék nem tudott kialakulni inkább a párharcoké volt a főszerep, a 12. percben növelni tudtuk az előnyünket újra Láng Tamás volt a gólszerző, ezúttal Bacsek Bernát hozta helyzetbe (2-0). A második gól túlzottan megnyugtatta a fiúkat eleinte csak kényelmesek voltunk, később az ellenfél egyre bátrabb játékának „köszönhetően” elkezdtünk kapkodni, és sokszor hoztuk egymást kellemetlen helyzetbe. A 15. percben megis lett a visszaesésünk eredménye, ellenfelünk szépíteni tudott és így visszajött a meccsbe. A cserék sem tudtak új lendületet adni, így a szünetig már nem változott semmi.
 
2.félidő
A második félidő forgatókönyve szinte ugyanaz volt, mint az első félidőé, annyi különbséggel, hogy ebben a játékrészben sűrűbben alakultak ki helyzetek a kapuk előtt. Szünet után egyből magasabb fokozatba kapcsoltunk, Plajner Ákos
és az „ügyeletes gólgyáros” Láng Tamás góljainak köszönhetően a második félidő felénél újra megnyugtató volt az előnyünk. A Budatétény SE azonban nem adta fel és kihasználva hibáinkat két perc alatt két gólt is tudott szerezni (3-4). A mieink azonban időben kapcsoltak és Vigh Barna passza után a 26. percben Temesvári Attila szerzett gólt volt csapata ellen (5-3). Az ellenfél válaszára sem kellett sokat várni, egészen pontosan egy percet (5-4). Az utolsó előtti percben Temesvári Attila vállalkozott ismét, és lőtt nagy gólt a jobb szélről (6-4).

Edzői vélemény:

A mai mérkőzésen sajnos nem tudtuk játszani a saját játékunkat. Pontatlanok voltunk, kapkodtunk, nem tudtunk magabiztosak lenni és ezt az ellenfél megérezte, majd egyre bátrabb játéka izgalmas, változatos mérkőzést eredményezett. Gratulálok mindkét csapatnak nagyon sportszerű mérkőzést játszottunk, továbbá gratulálok a 95-ös korosztálynak, akik megnyerték a NIKE PREMIER CUP magyarországi döntőjét Felcsúton, és utazhatnak Dániába az európai döntőre.