Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2010.02.20. Pasarét 09:15

VASAS-Honvéd 5-7 (2-3, 3-7)
Edzőmérkőzés

Vasas: Besze H.- Temesvári A., Csongvai Á., Radnó G., Vigh B., Bodnár M., Láng T., Bacsek B.

Cserék: Pintér G., Bach B., Láng N., Vetési B., Csáktornyai A., Moldován Á., Plajner Á.,Krámer K., Kristály P., Omar

Gól: Bodnár M., Láng T., Kristály P., Csongvai Á., Radnó G.

Jók: Bacsek B., Csongvai Á., Láng T.


1. harmad:
Álmosan kezdtük a mérkőzést, mégis mi jutottunk előnyhöz a 3. percben Vigh Barna lapos, kellemetlen lövését nem tudta fogni a kapus, a kipattanó labdára Bodnár Máté csapott le és értékesítette is azt 1-0. Kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, igazi csapatjáték nem alakult ki, bár több helyzetet dolgoztunk ki, de a kapu előtt nem voltunk elég határozottak, nem így a Honvéd játékosai, akik a 7.,9.,21. percben kihasználták a védelmünk megingásait. A harmad végére hiába rázták meg magukat Bacsek Bernáték és pattogott többször is a labda az ellenfél kapuja előtt csak a szépítés sikerült. A 24. percben Bach Botond gyorsaságát és erőszakosságát kihasználva hozta helyzetbe Láng Tamást, aki nem hibázott (2-3).

2. harmad:
A 2. harmad elejétől az ellenfél akarata érvényesült a pályán, azonban a 6. percben Láng Norbi remekül vette észre, az üres területre befutó Kristály Patrikot, aki megszerezte a vezetést (1-0). A Honvéd mezőnyfölénye gólokban is megmutatkozott a 14.,17.,19.,20. percben(1-4). A további gólok elkerülésében nagy szerepet játszott Pintér Gábor, aki többször is jól mozdult ki a kapujából. Ebben a harmadban a játékunk nagyon körülményes és lassú volt.

3. harmad:
Az utolsó harmadban rákapcsoltak a fiúk és kevesebb területet hagyva az ellenfélnek, több mozgással, több játékkal átvették a mérkőzés irányítását. Előbb Csongvai Áron rúgott most már érvényes gólt szabadrúgásból, majd Radnó Geri rezegtette meg az ellenfél hálóját egy szemfüles góllal.

Edzői vélemény:
Egy nagyon jó ellenféltől kaptunk leckét, hogy hogyan kell közlekedni a pályán labdával és labda nélkül az első perctől az utolsóig. Megtapasztalhattuk, hogy körülményesen, lassan gondolkodva, cselekedve és kevés futással nehéz lesz érvényesülni. Hasznos mérkőzés volt, gratulálok az ellenfélnek.