Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2010.03.06. szombat 10:00 Fáy u.
 
Vasas SC-VASAS Pasarét 4-11 (0-3, 4-3)
 
1. harmad
VASAS P.: Besze H., Temesvári A., Csongvai Á., Bacsek B., Vigh B., Bodnár M., Láng T., Bach B.
Cserék: Radnó G., Kristály P.
 
Nagyon nehezen indult számunkra a mérkőzés, a gyerekek nem találták a meccs ritmusát az első öt-nyolc percben. Ebben az időszakban az ellenfelünk dominált, majd ahogy ébredeztek a fiúk, úgy kezdték átvenni a játék irányítását is. Ezt mutatta, hogy előbb Bodnár Máté harcolt ki büntetőt  számunkra, ami bár még kimaradt, később azonban, főleg Vigh Barna zseniális labdáinak köszönhetően egyre szebb támadásokat indítottunk, amik végén Bach B., Bacsek B. és Temesvári A. is betalált. 
 
2. harmad
VASAS P.: Besze H., Láng N., Vetési B., Csáktornyai A,. Moldován Á., Krámer K., Márkus B., Plajner Á.
Cserék: Bebők P., Berki A.
 
A második harmad is nehezen indult akárcsak az első, a különbség annyi volt, hogy ebben a harmadban már nem is tudtunk ezen változtatni. A srácok feltartott kézzel játszottak, álmosan, lassan és körülményesen. Nem mertünk vállalkozni, néha kifejezetten szabadultunk a labdától, sokat kapkodtunk. Csáktornyai Alex volt leginkább, aki törekedett a játékra és arra, hogy ne csak belerúgjunk egyet a labdába. Elől leginkább Bebők Pál tudott zavart kelteni az ellenfél védőinél, igaz Ő többször is. Hátul habár négy gólt is kaptunk, ki kell emelnem Besze Hunort, aki bravúrjaival és higgadtságával végig magabiztosságot sugárzott a kapuból.
 
3. harmad
VASAS P.: Besze H., Bodnár M., Csongvai Á., Temesvári A., Vigh B., Bach B., Láng T., Bacsek B.
Cserék: Radnó G., Kristály P., Csáktornyai A., Bebők P.
 
A harmadik harmadban az első perctől kezdve magabiztosan és gólrátörően játszottunk, folyamatosan nyomás alatt tartva az ellenfél kapuját. Fontos volt, hogy a gyerekek élvezték a játékot, és sorra gyártották a helyzeteket, amiket szép számmal ki is használtak, hiszen Bacsek Bernát háromszor, Bach Botond kétszer, míg Bodnár Máté, Láng Tamás és Bebők Pál egy-egy alkalommal vették be az ellenfél kapuját.

 

Edzői vélemény:

Nagyon szimpatikus, jó ellenfél ellen, változatos mérkőzést játszottunk, igazi barátságos mérkőzés volt, amelynek a hangulata is olyan volt amilyennek kell lennie egy meccsnek, ha a két VASAS játszik egymás ellen.
 
Jók: Besze H., Vigh B., Bacsek B., Bach B., Bebők P.