Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


VII.Kolláth Béla Emléktorna
 
Csoprtmérkőzések
 
Vasas-Lajosmizsei VLC 2-1
Gól: Bacsek B., Bach B.
Vasas-Karcag SE 3-1
Gól: Láng T., Vigh B., Bacsek B.
Vasas-Szolnoki MÁV 1-2
Gól: Temesvári A.
 
Negyeddöntő
 
Vasas-Szanda FS /C csop.1. hely/ 1-0
Gól: Bacsek B.
 
Elődöntő

Vasas-Rákoczifalva /B csop.1.hely/ 2-0
Gól: Bach B., Bacsek B.
 
Döntő
 
Vasas-Gyulai Termál 1-1

                büntetőkkel: 1-2

Gól: Bach B.
 
Edzői vélemény

Összességében mindenképpen nagyon hasznos volt ez a torna, szimpatikus csapatokkal ismerkedhettünk meg és a gyerekek sok-sok élménnyel és tapasztalattal lettek gazdagabbak.

A torna igazából a negyeddöntőnél és az elődöntőnél lett a legizgalmasabb, amikor a másik két csoport első helyezettjeivel kerültünk szembe. A csapatnak, végig koncentrálva, nagy tempót diktálva és helyenként kifejezetten látványos játékkal sikerült elérnie, hogy az aranyéremért játszhasson.

A mérkőzésen hiába bizonyultunk szinte minden tekintetben jobbnak az ellenfelünknél, egy döntőben bizony ennél többet kell tenni, hogy a végén mi állhassunk a dobogó tetejére, ezt most már a srácok is tudják.

Gratulálunk a játékosoknak a 2. helyezésért, de külön meg kell dicsérni Vigh Barnát, Temesvári Attilát és Bacsek Bernátot, akik kiemelkedtek teljesítményükkel ezen a napon. Nagy büszkeségünkre Bacsak Bernát lett a Torna legjobb játékosa.

 
VASAS

Besze Hunor, Pintér Gábor, Bach Botond, Bacsek Bernát, Radnó Gergely, Bodnár Máté, Csongvai Áron, Láng Tamás, Temesvári Attila, Moldován Ábrahám, Kristály Patrik, Vigh Barnabás

 Kép